Pui cu Piquillos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu Piquillos. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $4.45 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1002 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pui, ceapă, ardei piquillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pimientos Piquillos Rellenos De Bacalao, Queso Manchego con Aceitunas y Piquillos, și Păstrăv pătat cu Piquillos umplute cu Crab, Edamame și vinetă de trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați puiul cu usturoiul și 1 lingură de sare kosher. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă. Răzuiește usturoiul de pe bucățile de pui.
Adăugați puiul în tigaie într-un singur strat și gătiți la foc moderat, rotind ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 12 minute.
Transferați puiul într-un platou.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când este foarte fragedă, aproximativ 10 minute.
Adăugați ardeii piquillo și vinul alb și aduceți la foc mic, răzuind orice bucăți rumenite.
Întoarceți puiul și orice sucuri acumulate în tigaie. Acoperiți parțial și gătiți la foc mic până când puiul este fraged și gătit și sosul este îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul într-un platou, lingurați sosul deasupra și serviți.