Pui cu pere caramelizate durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 903 de calorii, 46 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,06 USD per porție. Dacă aveți la îndemână cimbru, orez, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 78%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui glazurat cu arțar cu ceapă și pere caramelizate, pui Tyson, pere și salată cu nuci pecan caramelizate și pere condimentate caramelizate.
Instrucțiuni
1
Stropiți puiul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în unt; îndepărtați și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați pere și zahăr brun; gătiți încă 3 minute. Se amestecă vinegreta și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Întoarceți puiul în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 4-6 minute sau până când sucul de pui curge limpede. Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.