Pui cu oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac
Puiul cu oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.55 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 843 calorii, 45g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, portocale pentru buric și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu oțet de trestie cu ceapă perlată, portocală și spanac, Vin Fiert Linte Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Roșie Perlată, și Ceapă pentru Bebeluși înăbușită cu suc de portocale și oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează coapsele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2
Într-o oală largă, cu fund greu, care are capac, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați coapsele, cu pielea în jos și lăsați-le să gătească fără a le mișca timp de 7 minute. Încurajezi o bună caramelizare a pielii și dezvolți o tonă de aromă în acest proces. După 7 minute întoarceți coapsele și adăugați ceapa, boiaua și usturoiul în oală. Gatiti 5 minute si apoi adaugati otetul, avand grija sa nu il lasati sa se aprinda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Acesta este un moment bun pentru a obține o spatulă și a slăbi toate acele picături de tigaie. Oțetul trebuie să se gătească la jumătate, iar când o face, adăugați bulionul. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 20 de minute la foc mic, scoateti capacul si adaugati portocalele, menta si spanacul. Se amestecă ușor și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Spanac
Oțet
Stoc
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
5
Retipărit cu permisiunea unui nou viraj în sud de Hugh Acheson, 2011 Clarkson Potterhugh ACHESON este bucătarul/partenerul din Atena, Georgia, restaurante cinci și zece (numit cel mai bun restaurant din Atlanta de către Atlanta Journal-Constitution) și National; magazinul Gosford Wine; și restaurantul său din Atlanta, Empire State South. Este de cinci ori James Beard nominalizat pentru "cel mai bun bucătar Sud-Est" și a fost numit "cel mai bun bucătar nou" de Food & Wine. Locuiește la Atena împreună cu soția și cele două fiice ale lor.