Pui cu măsline
Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, măsline, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pește cu măsline și Herbes de Provence (poissons aux Olives Et, Pui prăjit cu măsline și prune uscate (Marbella de pui), și Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 degrees.In o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul și uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați pui și rumeniți pe ambele părți.
Scoateți puiul pe o farfurie curată.Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras verde în tigaie. Se amestecă și se fierbe câteva minute.
Adăugați roșiile și gătiți timp de un minut sau două. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vin și se amestecă.
Adăugați bucățile de pui înapoi în tigaie, acoperiți cu capac și puneți-le în cuptor timp de 45 de minute.
Scoateți tava din cuptor și scoateți capacul.
Adăugați măsline verzi întregi și smântână grea (stropiți uniform deasupra.) Puneți capacul și agitați tigaia pentru a "amesteca" în cremă. Reveniți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute pentru a îngroșa sosul.
Scoateți din cuptor și păstrați capacul până când este gata de servit.
Așezați pastele într-un castron mare de servire sau pe un platou mare de servire. Aranjați bucățile de pui deasupra pastelor, apoi turnați tot sosul deasupra. Se poate presara cu patrunjel proaspat tocat si parmezan, dacă se dorește.O să-ți placă asta!