Pui Cu Ierburi De Usturoi

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Puiul cu ierburi de usturoi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 381 calorii. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, tarhon, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui de usturoi cu cartofi cu ierburi, Pui cu ierburi de lămâie-usturoi, și Cotlet de pui cu ierburi cu sos de usturoi de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Într-un castron mic, amestecați împreună usturoiul, tarhonul uscat, sarea, piperul negru măcinat și uleiul de măsline.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui pe o bucată de folie suficient de mare pentru a acoperi puiul.
Ungeți puiul cu amestecul de usturoi.
Sigilați bine puiul în folie. Gatiti pe gratar preparat aproximativ 40 de minute.
Scoateți din grătar. Aruncați folia și sucurile.
Așezați puiul despachetat pe grătar.
Periați frecvent cu amestecul de usturoi rămas și întoarceți des, continuați să gătiți 5 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la coacerea dorită.