Pui cu gratar-sos Bourbon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de grătar-Bourbon. O porție conține 288 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar în sosul de grătar Bourbon din Kentucky, Aripi de pui învelite în slănină cu sos de grătar Bourbon, și Sos De Grătar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șobolani în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați bourbon în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi gropile rumenite. Gatiti pana cand amestecul de bourbon este redus la 2 linguri (aproximativ 5 minute).
Adăugați bulion și sos de grătar; gătiți până când amestecul de bulion este redus la 1/2 cană (aproximativ 3 minute).