Pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară

Pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete דל פחמימות,e în cutia de rețete, pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 468 de calorii, 32 g de proteine și 32 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,73 USD per porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar, coajă de lime, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60%. Rețete similare includ pui cu ghimbir afumat cu cardamom, cuișoare și scorțișoară, nuci fragile cu scorțișoară și cuișoare și Kumquats în sirop condimentat cu cuișoare, scorțișoară și anason stelat.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ghimbirul și usturoiul; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Adăugați semințele de muștar; gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4
Adăugați 1/2 cană de apă și coaja de lime și asezonați cu sare și piper. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Transferați amestecul într-un blender; amestecați până la o pastă netedă, adăugând mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Lasa sa se raceasca.
7
Frecați pasta de ghimbir peste tot puiul, inclusiv sub piele. Acoperiți puiul și marinați la frigider, cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
8
Scoateți puiul din frigider cu aproximativ 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Combinați cardamomul, scorțișoara și cuișoarele într-un castron. Acoperiți cu apă rece și înmuiați cel puțin 1 oră și până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Combinați ceapa roșie și 1 lingură de sare într-un bol și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
11
Pune ceapa intr-un bol si adauga patrunjelul si sumacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Încălziți grătarul la maxim pentru grătar indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Scurgeți condimentele și adăugați-le uniform peste cărbunii încinși într-un grătar cu cărbune sau în cutia de afumător a unui grătar cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Puneți capacul pe grătar și lăsați fumul să umple grătarul, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
Asezonați puiul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
16
Puneți puiul, cu pielea în jos, pe partea mai rece a grătarului (încălzire indirectă), închideți capacul și grătarul până când pielea devine ușor aurie, cu urme slabe de grătar, 22 până la 25 de minute. Întoarceți puiul cu pielea în sus, treceți pe partea mai fierbinte a grătarului (încălzire directă) și continuați să prăjiți până când pielea devine maro aurie, 15 până la 20 de minute. Întoarceți puiul încă o dată și continuați să gătiți la grătar la foc direct până când pielea devine maro aurie și crocantă și un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Scoateți puiul pe o masă de tăiat, întindeți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a-l tăia. Acoperiți puiul cu niște condiment de ceapă și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
18
Fotografie de Jennifer Causey
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista