Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați puiul Indian spice box. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 800 de calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 103 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute gras, un buton de unt, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Indian Condiment Frecat De Pui, Amestec De Condimente Indiene, și Indian Spice Freca.
Instrucțiuni
1
Faceți garnitura de ardei iute-ghimbir (vezi dreapta), înainte de a începe puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2
Tăiați lungimea ardeilor iute verzi, apoi îndepărtați semințele răzuindu-le cu o linguriță. Poate doriți să purtați mănuși de cauciuc pentru această slujbă - semințele de foc pot oferi degetelor o adevărată înțepătură de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați capetele tulpinii, tocați ardeii iute în bucăți aspre și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie. Curățați și tocați aproximativ usturoiul și adăugați la ardei iute. Faceți același lucru cu ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Alegeți frunzele de pe coriandru și aruncați-le în blender în timp ce mergeți (rezervați tulpinile pentru garnitură). Sfat în iaurt și blitz totul la un piure. Acest lucru poate dura câteva minute și poate fi necesar să opriți blenderul de câteva ori pentru a răzui toată arma în jos din lateral - o spatulă de cauciuc va face această treabă mult mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Curățați, înjumătățiți și tăiați subțire ceapa. Trageți pielea de pe pui, folosind hârtie de bucătărie pentru a vă ajuta să obțineți o aderență bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Încălziți uleiul într - o tigaie sotată la foc mediu până când este fierbinte-când aruncați o sămânță de condimente sau două, ar trebui să sfârâie. Aruncați semințele de fenicul și chimen și lăsați-le să crape și să pop timp de 10-20 de secunde, amestecând tot timpul pentru a nu arde. Sunt gata când ai un miros minunat de nuci calde. Dacă uleiul începe să fumeze, scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Puneți untul și lăsați-l să se topească, apoi aruncați ceapa feliată și reduceți puțin focul. Se amestecă pentru a amesteca ceapa și semințele de condimente, apoi se fierbe aproximativ 10 minute până când ceapa se topește moale și se rumenesc. Dați-le o agitare viguroasă din când în când, dar nu le amestecați prea des sau nu vor căpăta nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Împingeți ceapa într-o parte a tigaiei, apoi adăugați coapsele de pui, cu partea netedă în jos. Creșteți căldura între mediu și mare și prăjiți puiul până se rumenesc pe ambele părți. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15-20 de minute și va trebui să întoarceți piesele la jumătate (o pereche de clești sunt bune pentru asta). Urmăriți cu atenție în cazul în care ceapa începe să se rumenească prea mult - dacă o fac, îngrămădiți-le deasupra puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se amestecă o parte din amestecul de iaurt și se gătește până când dispare - repetați o păpușă la un moment dat. Whizz 150ml / halbă de apă rece în blender pentru a utiliza ultimele bucăți de amestec și se adaugă la tigaie cu un vârf de cuțit de sare. Se amestecă până la barbotare, răzuind orice bucăți crocante. Reduceți căldura la cel mai mic și acoperiți bine tigaia. Se fierbe timp de 30-35 de minute sau până când puiul este fraged când este străpuns, amestecând și întorcându-se la jumătate și adăugând un strop de apă fierbinte dacă sosul este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
10
Serviți presărat cu tulpini de coriandru tocate mărunt și puțină garnitură de ardei iute (puneți restul într-un bol pe masă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nigl Freiheit Gruner Veltliner. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.