Pui cu crustă de parmezan Panko cu sos de roșii Wasabi

Pui cu crustă de parmezan Panko cu sos de roșii Wasabi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă Panko parmezan cu sos de roșii Wasabi. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Panko Crusted Fishwich-uri cu sos Tartar Wasabi, și Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Așezați ouăle într-un vas separat de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Combinați firimiturile panko și parmezanul într-un al treilea vas superficial. Înmuiați puiul mai întâi în făină, apoi în ou și apoi în amestecul de pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită și pulverizați suprafața cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când puiul se rumeneste și este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
În timp ce puiul gătește, într-o cratiță mică, combinați sosul de roșii, pasta de wasabi, zahărul, pudra de chili și chimenul. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați 2/3 cană din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți 4 dintre jumătățile de piept de pui cu sosul de roșii rămas deasupra. Rezervați puiul rămas și 2/3 cană de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista