Pui cu crustă de parmezan Panko cu sos de roșii Wasabi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu crustă Panko parmezan cu sos de roșii Wasabi. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 24 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Somon wasabi cu crustă Panko cu sos de cremă de wasabi portocaliu, Panko Crusted Fishwich-uri cu sos Tartar Wasabi, și Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Așezați ouăle într-un vas separat de mică adâncime.
Combinați firimiturile panko și parmezanul într-un al treilea vas superficial. Înmuiați puiul mai întâi în făină, apoi în ou și apoi în amestecul de pesmet panko.
Transferați puiul pe foaia de copt pregătită și pulverizați suprafața cu spray de gătit.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când puiul se rumeneste și este gătit.
În timp ce puiul gătește, într-o cratiță mică, combinați sosul de roșii, pasta de wasabi, zahărul, pudra de chili și chimenul. Puneți tigaia la foc mediu și aduceți la foc mic, timp de 10 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și rezervați 2/3 cană din sos.
Serviți 4 dintre jumătățile de piept de pui cu sosul de roșii rămas deasupra. Rezervați puiul rămas și 2/3 cană de sos pentru o altă utilizare.