Pui cu crustă de migdale cu sos de citrice de roșii

Pui cu crustă de migdale cu sos de citrice de roșii
Puiul cu coajă de migdale cu sos de citrice de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 422 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Dacă aveți migdale măcinate, pudră de curry, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Pui cu coajă de Pecan cu Topping de citrice-roșii, Pui cu coajă de migdale cu sos Balsamic de căpșuni, și Pui cu crustă de ierburi cu sos de cremă de roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se sotează usturoiul timp de 2 minute, apoi se adaugă Roșia, portocala, rozmarinul, cimbrul, sarea și piperul și se amestecă împreună. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 15 minute; scoateți capacul și lăsați sosul să se reducă încă 15 minute. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PortocaliuPortocaliu
TomateTomate
SosSos
CimbruCimbru
3
Pentru a face pui Crustat: într-un vas sau castron superficial, amestecați împreună migdalele, făina, chimenul, pudra de curry, turmericul, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Înveliți sânii în amestec de făină și prăjiți într-o tigaie mare cu 1/4 cană de ulei și unt clarificat timp de aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și se fierb (sucurile se limpezesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Pudră De CurryPudră De Curry
TurmericTurmeric
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
PiperPiper
ChimenChimen
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
4
Când este gata de servit, așezați puiul pe un platou și acoperiți cu sos cald; faceți acest lucru chiar înainte de servire, pentru a păstra crocantul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista