Marinada de friptură a lui Craig

Marinada de friptură a lui Craig
Marinada de friptură a lui Craig ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 721 calorii. Pentru $6.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vin, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Cea Mai Bună Marinată De Friptură, și Cea mai bună marinată pentru friptură.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista