Pui cu crustă de ierburi la cuptor cu pătrunjel sos de ulei de măsline
Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 201 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de praf de usturoi, ulei de măsline, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu crustă de ierburi și pătrunjel Orzo, Somon la cuptor cu sos de măsline Picholine, și Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
În 2 pungi mari cu fermoar, împărțiți jumătate din făină, praf de usturoi, praf de ceapă, praf de muștar, oregano, cimbru, sare și piper negru între fiecare pungă.
Puneți 6 piept de pui în fiecare pungă. Sigilați pungile și agitați pentru a acoperi.
Scoateți puiul din pungă, scuturând excesul de acoperire.
Transferați puiul pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit cu ulei de măsline.
Coaceți 25 până la 30 de minute, până când puiul se rumenesc și se gătește.
Serviți 4 jumătăți de piept de pui cu sos de ulei de măsline de pătrunjel pentru această masă și refrigerați puiul rămas până când este gata de utilizare.
În procesorul mini-alimentar, puneți frunzele de pătrunjel.
Stropiți în ulei de măsline și procesați pentru a combina.
Adăugați mai mult ulei de măsline până când se obține consistența dorită a sosului. Condimentează cu sare și piper, după gust. Se toarna peste pui si se serveste.