Puiul cu crustă de alune cu sos de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,58 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 91g de grăsime, și un total de 1049 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de unt, piper măcinat grosier, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pui Cu Crustă De Pecan Cu Sos De Zmeură, Cotlet De Porc Cu Crustă De Alune Cu Sos Morel, și Clatite de alune cu sos de zmeura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree zmeură, oțet de vin alb și zahăr în blender până se omogenizează. Cu blenderul în funcțiune, adăugați treptat ulei de șofrănel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Alb
Ulei De șofrănel
Zmeură
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați apă cu lingurițe, după cum este necesar, pentru a subția consistența dorită. Condimentează sosul de zmeură după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
Sare și Piper
Apă
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă alune, panko, 1 lingură de sare grosieră și 2 lingurițe de piper într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Alune
Piper
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați muștarul de miere, frunzele de mentă, maioneza, muștarul Dijon, restul de 1 linguriță de sare grosieră și restul de 1 linguriță de piper în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar Dijon
Miere De Muștar
Sare Grosieră
Mentă
Maioneză
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați pui; strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
5
Înmuiați bucățile de pui, câte 1, în amestec de firimituri-nuci, acoperind ambele părți și apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Transferați bucățile de pui acoperite pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Împărțiți cantități egale de unt și ulei de arahide între 2 skillets mari antiaderente; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Unt
8
Adăugați 2 bucăți de pui în fiecare tigaie; reduceți focul la mediu și gătiți până când puiul devine maro deschis, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Așezați puiul pe foaia de copt cu margini; se transferă la cuptor. Prăjiți puiul până la fiert, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Prăjit
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
10
Împărțiți salata verde în 4 farfurii; deasupra cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Pui întreg
11
Garnisiți cu zmeură proaspătă și serviți sos de zmeură alături.