Kumquats Picant-Dulce

Kumquats Picant-Dulce
Kumquats picant-dulce ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 18 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, zahăr granulat, kumquats și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Kumquats Picant-Dulce, Kumquats Murat, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se prăjește cu tăiței picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună zahărul și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ZahărZahăr
2
Bateti albusurile cu apa pana se dizolva. Lucrând cu 1 kumquat la un moment dat, înmuiați 1 parte în alb, lăsând excesul să picure, apoi înmuiați în amestec de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
KumquatKumquat
ZahărZahăr
ApăApă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Transferați într-un raft pentru a usca, acoperit cu fața în sus.
1
* 1/4 cană de albușuri lichide pasteurizate pot fi înlocuite cu amestecul de pudră și apă.* Înveliți kumquats cu 3 zile înainte și păstrați, între straturi de hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou LichideAlbușuri De Ou Lichide
KumquatKumquat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții60
Scor De Sănătate3
Revista