Pui cu crustă de tarhon durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă 1,92 USD per porție . O porție conține 249 de calorii , 33 g de proteine și 7 g de grăsimi . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți pesmet, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 66% . Rețete similare includ Tarhon-Citrus-Crusted Somon , Tarhon-Crusted Roast Beef și Muștar la cuptor cu crustă de somon cu sparanghel și tarhon .
Instrucțiuni
1
Într-un castron puțin adânc, combinați primele șapte ingrediente. Într-un alt castron, combinați sucul de lămâie și uleiul. Înmuiați puiul în amestec de suc de lămâie, apoi amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Suc De Lamaie Goya
Creveți Colosali
(cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
(în Formă De Penă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete Salata Goya Si Condimente De Legume
2
Într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit, gătiți puiul la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°.