Pui cu ciuperci și roșii

Pui cu ciuperci și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ciuperci și roșii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $2.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 269 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână piept de pui, ciuperci nasture, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Ciuperci portobello de pui și bebeluși în sos de roșii și busuioc, Pesto-Ciuperci Umplute Cu Roșii, și Ciuperci Umplute Cu Roșii Uscate La Soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează puiul cu 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti puiul pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa și ciupercile în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați usturoiul, Roșia, pătrunjelul și restul de sare și piper. Gatiti 2 minute. Puneți puiul în tigaie și transferați-l la cuptor. Prăjiți până când puiul este gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se servește cu orez brun (dacă se folosește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate43
Revista