Pui cu ciuperci sălbatice și sos de cremă balsamică
Puiul cu ciuperci sălbatice și sos de cremă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 571 calorii. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de șobolani, ciuperci pentru bebeluși portobello, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Cremă de supă de orez sălbatic de pui de ciuperci, Pui prăjit cu sos de ciuperci sălbatice, și Tigaie de pui ars cu un sos de cimbru de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare cu apă la fierbere. Sareți apa și adăugați paste orzo. Gatiti pentru al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei. Condimentați puiul din belșug cu sare și piper și adăugați în tigaia fierbinte. Gatiti puiul timp de 5 pana la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți puiul din tigaie și acoperiți cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Întoarceți tigaia la foc, întoarceți puțin căldura și adăugați untul. Odată ce untul se topește se adaugă ciupercile și se rumenesc amestecând ocazional timp de aproximativ 4 până la 5 minute. Odată ce ciupercile sunt maro sezon cu sare și piper, apoi se adauga usturoiul, cimbru și eșalotă. Gatiti amestecand ocazional timp de aproximativ 2 minute sau pana cand urechile sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Presărați făina în tigaie și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Bateti in stoc, otet balsamic si crema. Întoarceți căldura la mare și fierbeți timp de aproximativ 2 minute sau până se îngroașă. Feliați puiul într-un unghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați pătrunjelul și puiul înapoi în tigaie pentru a se încălzi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Pentru a servi, îngrămădiți orzo pe farfurii și acoperiți cu puiul și sosul feliat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire