Pui cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1069 de calorii, 73 g de proteine și 70 g de grăsime fiecare. Pentru 5,11 USD per porție, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 944 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de supă de pui, făină, vin alb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: pui cu ciuperci sălbatice, pui cu ciuperci sălbatice și pui, praz și ciuperci cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Uscați puiul cu prosoape de hârtie și presărați generos ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Ceai, Feliați Subțiri Pentru Ornat
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Scotch Bonnet
½ Cană De Jumătăți De Nuci Pecan Fisher® Tocate Grosier
3
Puneți 1/2 cană de făină într-un castron și treceți puiul în făină. Într-o oală mare (12 inchi) rezistentă la cuptor, cum ar fi Le Creuset, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalaj KRAFT® Brânză Cheddar Sharp Mărunțită
1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)
4
Adăugați puiul în trei reprize (nu le înghesuiți!) și rumeniți ușor la foc mediu-mare timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
5
Scoateți puiul pe o farfurie și continuați până când tot puiul se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
6
Adaugati cateii intregi de usturoi, ciupercile si cimbru in oala si gatiti la foc mediu timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Muschi De Vită, Tăiată La Jumătate
2 Linguri Conserve De Ciuperci Feliate
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat (aproximativ 1 Intreg)
7
Adăugați sherry și gătiți timp de 1 minut, răzuind bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
9
Adăugați vinul, bulionul de pui, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
1/2 Ceapa Medie (tocata Marunt)
O Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini Sunt
Paste Gemelli Sau Paste Fusilli Scurte
10
Adăugați puiul (în primul rând bucăți mari), acoperiți și puneți-l în mijlocul cuptorului timp de 30 până la 35 de minute, până când puiul este gătit (aproximativ 165 de grade pe un termometru cu citire instantanee).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
½ Cană De Jumătăți De Nuci Pecan Fisher® Tocate Grosier
11
Scoateți puiul într-un castron și aruncați cimbrul. Cu o furculiță, zdrobiți untul și 1/4 cană de făină și adăugați-o în sos. Se fierbe, amestecând constant, la foc mediu timp de 5 minute, până se îngroașă ușor. Asezonați după gust (ar trebui să fie foarte condimentat), puneți puiul înapoi în sos și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cani De Parmezan Ras, Plus Mai Mult Pentru Garnitura
4 Felii De Brânză Chedder.
Coaja De 1 Portocală (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Pâine De Secară închisă, Ruptă în Bucăți
1/2 Cană Ulei De Măsline Grecesc, Plus 2 Linguri Pentru Lămâi