Sufleu De Cartofi De Arpagic

Sufleu De Cartofi De Arpagic
Sufleul de cartofi de arpagic este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 182 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, sare, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sufleu de Cartofi-Arpagic, Sunca, Cheddar și sufleu de arpagic, și Arpagic te-a prins, iubito: iaurt și salată de Cartofi Arpagic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cartofii, brânza, smântâna, arpagicul și sarea. Bateți gălbenușurile de ou; se amestecă în amestecul de cartofi. Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide; pliați ușor în amestecul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați la un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată pe calitatea brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecării șampaniei.Aceasta este o artă în care casa Veuve Clicquot excelează. Eticheta noastră galben Brut reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consecventă a stilului casei noastre.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o atingere de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista