Pui cu ciuperci, Prosciutto și sos de smântână
Puiul cu ciuperci, Prosciutto și sos de smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 396 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 212 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Pui Prosciutto & Fontina cu un sos de cremă de ciuperci de lămâie, Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), și Pui și ciuperci în smântână și sos de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Stropiți untul într-o caserolă. Condimentați puiul cu sare, piper și 1 lingură de usturoi. Înfășurați coapsele de pui în prosciutto și puneți-le în caserolă.
Presărați ciupercile și usturoiul rămas deasupra puiului.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit până când sucurile se limpezesc, aproximativ 1 oră.
Scoateți puiul într-un platou și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Se toarnă picături din caserolă într-o tigaie setată la foc mediu-mic.
Bateți vinul și smântâna și gătiți până se încălzește, aproximativ 5 până la 7 minute.
Se toarnă peste pui și se servește.