Pui cu ciuperci Portobello și anghinare
Puiul cu ciuperci Portobello și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 376 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci portobello, făină, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Pui Cu Anghinare Și Ciuperci, Pui cu ciuperci și anghinare, și Pui cremos cu ciuperci și anghinare.
Instrucțiuni
Puneți ușor pieptul de pui la o grosime uniformă. Praf de pui cu făină și adăugați sare și piper după gust.
Într-o tigaie grea, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Puneți puiul în tigaie, rumeniți pe ambele părți și gătiți; acest lucru va dura aproximativ 8 până la 10 minute.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas și sotati ceapa și ciupercile la foc mediu timp de 3 până la 5 minute.
Adăugați bulion de vită, suc de lămâie, tarhon și inimi de anghinare în tigaie: încălziți timp de 2 până la 3 minute, amestecând ușor. Se amestecă coniac și se fierbe timp de încă 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul în tigaie și încălziți-l.