Puiul cu ciuperci Portobello și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 376 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci portobello, făină, coniac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Rețete similare includ Pui Cu Anghinare Și Ciuperci, Pui cu ciuperci și anghinare, și Pui cremos cu ciuperci și anghinare.
Instrucțiuni
1
Puneți ușor pieptul de pui la o grosime uniformă. Praf de pui cu făină și adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Într-o tigaie grea, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Puneți puiul în tigaie, rumeniți pe ambele părți și gătiți; acest lucru va dura aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas și sotati ceapa și ciupercile la foc mediu timp de 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați bulion de vită, suc de lămâie, tarhon și inimi de anghinare în tigaie: încălziți timp de 2 până la 3 minute, amestecând ușor. Se amestecă coniac și se fierbe timp de încă 2 până la 3 minute. Întoarceți puiul în tigaie și încălziți-l.