Pui Cu Ciuperci-Ierburi
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete pentru cutia dvs. de rețete, puiul cu ciuperci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest fel principal are 225 calorii, 38g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, maghiran, ciuperci pre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Pui Cu Ciuperci-Ierburi, Pui cu ciuperci și ierburi, și Pui Cu Ciuperci Și Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/3 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați puiul uniform cu sare și 1/4 linguriță de piper; se acoperă cu spray de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gatiti 5-6 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
În timp ce puiul gătește, tăiați șalotele vertical în felii subțiri.
Scoateți puiul din tigaie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ciuperci și șalotă în tigaie; înveliți legumele cu spray de gătit. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă sherry și maghiran. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și gătiți 3 până la 4 minute sau până când ciupercile sunt fragede și puiul este gata.
Transferați puiul într-un platou.
Se toarnă amestecul de ciuperci peste pui; se presară cu piper proaspăt măcinat, dacă se dorește.