Pui cu ciuperci de Chanterelle și vin Marsala

Pui cu ciuperci de Chanterelle și vin Marsala
Puiul cu ciuperci de Chanterelle și vinul Marsala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 424 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,86 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, ciuperci de chanterelle, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala, Pui, ardei, ceapă și ciuperci cu vin Marsala, și Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina și ardeiul împreună într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Scoateți și puneți deoparte 1 lingură de amestec de făină pentru utilizare ulterioară. Dragați puiul în amestecul de făină pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile de chanterelle în unt topit până când își eliberează lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați ciupercile într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Topiți 4 linguri de unt în tigaie. Gatiti pieptul de pui in untul topit pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Întoarceți ciupercile fierte în tigaie și amestecați bulionul de pui, rezervat 1 lingură de amestec de făină-boia, vin Marsala și tarhon uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la minim și gătiți până când sosul este gros, puiul nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui piept de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista