Pui cu ciuperci de Chanterelle și vin Marsala

Pui cu ciuperci de Chanterelle și vin Marsala
Puiul cu ciuperci de Chanterelle și vinul Marsala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 424 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,86 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, ciuperci de chanterelle, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala, Pui, ardei, ceapă și ciuperci cu vin Marsala, și Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina și ardeiul împreună într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Scoateți și puneți deoparte 1 lingură de amestec de făină pentru utilizare ulterioară. Dragați puiul în amestecul de făină pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ciupercile de chanterelle în unt topit până când își eliberează lichidul și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ChanterelleCiuperci Chanterelle
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați ciupercile într-un bol și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Topiți 4 linguri de unt în tigaie. Gatiti pieptul de pui in untul topit pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Întoarceți ciupercile fierte în tigaie și amestecați bulionul de pui, rezervat 1 lingură de amestec de făină-boia, vin Marsala și tarhon uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați un capac pe tigaie, reduceți focul la minim și gătiți până când sosul este gros, puiul nu mai este roz în centru, iar sucurile curg limpede, aproximativ 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centrul unui piept de pui trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista