Pui Cu Bacon-Brânză

Bacon-brânză de pui acoperit ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 674 calorii, 46G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, boia de ardei, fâșii de slănină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dovlecel umplut cu pui de bivol acoperit cu Cheddar topit, slănină și un sos de brânză albastră de Avocado, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați muștarul, mierea, 1-1/2 lingurițe de ulei și suc de lămâie.
Se toarnă 1/2 cană într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 2 ore. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada din pui. Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți puiul în uleiul rămas pe toate părțile.
Se presară sare, piper și boia.
Transferați la un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt.
În aceeași tigaie, sotează ciupercile în unt până se înmoaie. Lingura marinata rezervată peste pui. Se acoperă cu brânzeturi și ciuperci.
Așezați fâșii de slănină într-un model încrucișat peste pui.
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 20-25 minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP.