Pui, creveți și șuncă Jambalaya

Pui, creveți și șuncă Jambalaya
Rețeta de pui, creveți și Jambalaya de șuncă ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore și 35 de minute. O porție conține 576 calorii, 47G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 4.04 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, ulei vegetal, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Jambalaya de pui și creveți, Jambalaya de pui și creveți, și Jambalaya de pui și creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
Presărați puiul uniform cu sare, piper negru și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Pui întregPui întreg
SareSare
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați pui și gătiți, amestecând continuu, 8 până la 10 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Îndepărtați puiul folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Adăugați șuncă la cuptorul olandez și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Îndepărtați șunca folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Adăugați usturoiul și următoarele 3 ingrediente în cuptorul olandez; se amestecă pentru a slăbi particulele de jos. Se amestecă șunca și puiul. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați bulion de pui. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
10
Adăugați roșiile și următoarele 3 ingrediente. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 20 de minute. Se amestecă creveții și sosul fierbinte; gatiti, acoperit, inca 10 minute sau pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
CrevețiCreveți
OrezOrez

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista