Puiul cu cremă cu porumb și slănină peste mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 791 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,09 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, apă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Porumb Cremă Cu Slănină, Parmezan și slănină cremă de porumb, și Porumb cremă cu slănină și praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina si puiul: gatiti slanina intr-o tigaie mare si grea (de preferat fonta) la foc moderat, amestecand, pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie, apoi turnați toată grăsimea din tigaie, cu excepția a aproximativ 1 1/2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
4
Se adaugă în tigaie cu grăsime de slănină și se gătește la foc moderat, întorcându-se de mai multe ori, până când se crustează frumos și tocmai se gătește, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se transferă pe o farfurie și se răcește. Rupeți puiul în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
6
Pregătiți porumbul și sosul în timp ce puiul gătește: fierbeți ușor porumbul și laptele într-o cratiță grea până când porumbul este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sos
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se toarnă printr-o sită într-un castron și se rezervă separat porumbul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
8
Topiți untul în aceeași cratiță la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute. Treceți treptat în smântână, apoi rezervați lapte cald, piper și sare. Aduceți la fierbere, șoptind, apoi fierbeți, șoptind, 3 minute. Se amestecă roșiile, puiul și porumbul. Păstrați cald, acoperit, la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
Piper
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Faceți mămăligă: aduceți apa cu sare la fierbere. Bateți treptat în Mămăligă și gătiți la foc moderat, amestecând, 5 minute. Se amestecă brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Împărțiți mămăliga între 6 boluri puțin adânci. Se amestecă busuiocul în amestecul de pui și se pune lingura peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Mamaliga
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Se presară cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită