Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cremos de tarhon. Această rețetă servește 6 și costă 2,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 493 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, jumătate și jumătate smântână, șuncă deli și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cremă de pui tarhon coace, Pui cremos de muștar și tarhon, și Salată Cremoasă De Pui Cu Tarhon.
Instrucțiuni
1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 10 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când sucurile de pui curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Amestecați legumele și smântâna în aragazul lent. Acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult sau până când legumele sunt încălzite. Între timp, gătiți orzo conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm