Pui Cordon Bleu
Chicken Cordon Bleu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2118 calorii, 218g de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 7,79 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șuncă oscar mayer deli, piept de pui, brânză elvețiană tăiată subțire și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Cordon Bleu, Pui Cordon Bleu, și Pui Cordon Bleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați puiul, cu părțile superioare în jos, pe suprafața de lucru; se întinde cu muștar. Se acoperă cu șuncă și brânză.
Rulați bine, începând de la un capăt scurt al fiecăruia.
Înmuiați puiul în produs din ou, apoi rulați în pesmet până când este acoperit uniform pe toate părțile.
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F), acoperind după 25 min.