Pui Condimentat Cu Miere Cu Scândură De Cedru
Puiul condimentat cu miere de cedru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de miere, scorțișoară măcinată, muștar gri poupon dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați File De Somon Proaspăt Tăiat Cu Cedru Cu Gust De Afine Condimentat, Pui Mediteranean Cu Scândură De Cedru, și Creveți cu scânduri de cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați scândurile de cedru în apă, așezând greutatea deasupra fiecărei scânduri pentru a o menține scufundată. Înmuiați 4 ore.
Încălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți scândurile din apă; periați vârfurile scândurilor cu ulei.
Așezați 2 piept de pui pe fiecare scândură.
Așezați pe grătarul grătarului; acoperiți cu capac.
Grătar 30 min. Între timp, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează.
Rezervați 1/2 cană amestec de pansament pentru a servi cu puiul gătit.
Periați puiul uniform cu jumătate din amestecul de pansament rămas. Grătar 30 până la 45 min. sau până când puiul este gata (165F), periat ocazional cu amestecul de pansament rămas.
Scoateți puiul de pe grătar; aruncați scândurile.
Scoateți și aruncați oasele de la pui.
Tăiați fiecare sân în jumătate.
Se servește cu amestecul de pansament rezervat.