Pui condimentat cu gulere saut si ardei gras

Pui condimentat cu saut collards și ardei este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 293 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți piept de pui, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Cotlete de miel condimentate pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, Gulere sotate cu slănină, și Spaghete cu gulere Sotate și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu chimenul, cayenne și 1/2 linguriță de sare. Gatiti pana se rumeneste, 3-4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o foaie de copt și prăjiți până la fiert, 6 până la 7 minute.Întoarceți tigaia la foc mediu și adăugați lingura rămasă de ulei.
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți, amestecând, până la moale, 6 până la 8 minute.Între timp, tăiați subțire frunzele de guler în cruce.
Adăugați în tigaie împreună cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, aruncand, pana cand se inmoaie, 2 pana la 3 minute.
Se servește cu puiul.Substituție: dacă nu puteți găsi verdeață de collard pe piață, ciorba elvețiană sau spanacul vor funcționa la fel de bine.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin ai putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken]()
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.