Pui, ciuperci și orez sălbatic coace
Coacerea de pui, ciuperci și orez sălbatic este o fără gluten felul principal. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, frunze de Cimbru, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, și Carne De Vită, Orez Sălbatic Și Coacere Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind bulion pentru lichid.
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile si ceapa in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă supa, laptele, smântâna și cimbru până se omogenizează. Se amestecă puiul și orezul fiert. Se amestecă amestecul în vasul de copt.
Coaceți neacoperit 30 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.