Pui, ciuperci și orez sălbatic coace

Pui, ciuperci și orez sălbatic coace
Coacerea de pui, ciuperci și orez sălbatic este o fără gluten felul principal. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, frunze de Cimbru, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, Ciuperci De Orez Sălbatic Coace, și Carne De Vită, Orez Sălbatic Și Coacere Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit. Gatiti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj, folosind bulion pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Între timp, în tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile si ceapa in ulei 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda. Se amestecă supa, laptele, smântâna și cimbru până se omogenizează. Se amestecă puiul și orezul fiert. Se amestecă amestecul în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5
Coaceți neacoperit 30 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista