Pui Chow Mein

Pui Chow Mein
Chow Mein pui durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 474 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum să gătești yaki-chow, o încrucișare între yakisoban și chow mein, Chicken Chow Mein, și Chicken Chow Mein.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, călește țelina și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă supa, bulionul și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați puiul și ciupercile; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se presară cu tăiței chow mein și caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
CajuCaju
5
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 15-20 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru Chow Mein. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Dom Perignon (capsulă ruptă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista