Chipotle Chicken cu chayote, ceapă și aruncare de roșii este un fără gluten felul principal. O porție conține 221 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, ceapă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Chayote Prăjit Și Aruncare De Ardei Roșu, Pui Italian & Tomate Paste Toss, și Prăjituri de creveți și cartofi dulci cu chayote Slaw și sos Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Amestecați pansamentul și ardeiul chipotle în blender până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pui la grătar, chayotes și ceapă 25 min. sau până când puiul este gata (165F), întorcându-se ocazional și perindând cu amestecul de pansament rămas în ultimele 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chayote
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Tăiați puiul în jumătate; așezați pe platou. Aruncați chayotes, ceapă și roșii cu amestec de pansament rezervat; lingura peste pui. Se acoperă cu brânză și coriandru.