Pui Chinezesc Shandong

Pui Chinezesc Shandong
Reteta de pui chinezesc Shandong este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 579 calorii, 24g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de hrean, sferturi de picior de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Sparanghel în stil Shandong, [Fără Gluten ] pui chinezesc, legume și bol de orez cu pui fiert cu soia și anason stelat, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și periați folia cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, apa, maioneza, hreanul, zahărul, sarea și piperul până se amestecă bine. Înveliți fiecare bucată de pui cu sosul și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HreanHrean
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
OțetOțet
SosSos
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit. Ungeti ocazional cu restul de sos. Puiul se face atunci când sucurile se limpezesc, iar carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți cu orez sau tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista