Pui Chinezesc Shandong

Reteta de pui chinezesc Shandong este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar gluten gratuit și FODMAP prietenos opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție conține 579 calorii, 24g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, veți obține un fel principal care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de hrean, sferturi de picior de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Sparanghel în stil Shandong, [Fără Gluten ] pui chinezesc, legume și bol de orez cu pui fiert cu soia și anason stelat, și Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și periați folia cu unt topit.
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, apa, maioneza, hreanul, zahărul, sarea și piperul până se amestecă bine. Înveliți fiecare bucată de pui cu sosul și așezați-o pe foaia de copt pregătită.
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit. Ungeti ocazional cu restul de sos. Puiul se face atunci când sucurile se limpezesc, iar carnea nu mai este roz.
Serviți cu orez sau tăiței.