Pui Chili
Puiul de Chili este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 61 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 141 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați miere, copane de pui, sos de soia și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați pentru Crockpot Pui și fasole Chili și chili brânză Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați împreună mierea, sosul dulce de chili și sosul de soia. Puneți deoparte un vas mic de marinată pentru a fi bătut.
Puneți copane de pui în castron. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Ungeți ușor grătarul grătarului. Aranjați tobe pe grătar. Gatiti timp de 10 minute pe fiecare parte sau pana cand sucurile se limpezesc. Ungeti frecvent cu sosul rezervat în ultimele 5 minute.