Pui Caper
Puiul de Caper necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 47 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, sare, capere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui Caper De Lămâie, Pui De Caper De Roșii, și Pui cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într - un singur strat într-o tigaie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când carnea nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 25 până la 30 de minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu, amestecați roșiile și caperele până la cald; păstrați cald.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți cu amestec de roșii.
Se presară cu busuioc și parmezan.