Pui Calabrese One-Pot

Pui Calabrese One-Pot
Calabrese Chicken One-Pot necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 891 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pâine, ceapă, roșii conservate și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Pizza Calabrese, Calabrese Antipasto și Pesto Calabrese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie de fontă sau un cuptor olandez cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere de tigaie, la foc mediu-mare, până este foarte fierbinte. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper, se adaugă în tigaie și se rumenește pe ambele părți și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, 1/3 PalmierSemințe De Fenicul, 1/3 Palmier
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat SubțireArdei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Salam CalabresSalam Calabres
2
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
3
Adăugați salamul în tigaie și amestecați 1 minut, apoi adăugați ceapa, țelina, ardeii, usturoiul și mai amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam Calabres Feliat, TocatSalam Calabres Feliat, Tocat
1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați semințele de fenicul și boia de ardei afumată. Deglasam cratita cu vinul rosu, apoi adaugam rosiile, sosul de rosii, patrunjelul si puiul rezervat. Aduceți amestecul la fierbere și reduceți la fiert. Opriți focul și răciți complet pentru a se păstra pentru o masă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Reîncălziți în aceeași tigaie cu un strop de apă sau bulion pentru a pune lucrurile în funcțiune. Acoperiți cu un strop de ulei de măsline extravirgin și serviți cu pâine încrustă în cuptorul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista