Pui Calabrese One-Pot

Pui Calabrese One-Pot
Calabrese Chicken One-Pot necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 891 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pâine, ceapă, roșii conservate și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Pizza Calabrese, Calabrese Antipasto și Pesto Calabrese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încinge o tigaie de fontă sau un cuptor olandez cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere de tigaie, la foc mediu-mare, până este foarte fierbinte. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper, se adaugă în tigaie și se rumenește pe ambele părți și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, 1/3 PalmierSemințe De Fenicul, 1/3 Palmier
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat SubțireArdei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Salam CalabresSalam Calabres
2
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
3
Adăugați salamul în tigaie și amestecați 1 minut, apoi adăugați ceapa, țelina, ardeii, usturoiul și mai amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam Calabres Feliat, TocatSalam Calabres Feliat, Tocat
1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați semințele de fenicul și boia de ardei afumată. Deglasam cratita cu vinul rosu, apoi adaugam rosiile, sosul de rosii, patrunjelul si puiul rezervat. Aduceți amestecul la fierbere și reduceți la fiert. Opriți focul și răciți complet pentru a se păstra pentru o masă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Reîncălziți în aceeași tigaie cu un strop de apă sau bulion pentru a pune lucrurile în funcțiune. Acoperiți cu un strop de ulei de măsline extravirgin și serviți cu pâine încrustă în cuptorul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista