Calabrese Chicken One-Pot necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 891 de calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de pâine, ceapă, roșii conservate și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Pizza Calabrese, Calabrese Antipasto și Pesto Calabrese sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Încinge o tigaie de fontă sau un cuptor olandez cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere de tigaie, la foc mediu-mare, până este foarte fierbinte. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper, se adaugă în tigaie și se rumenește pe ambele părți și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul, 1/3 Palmier
1 Ceapă, Tocată Sau Feliată Subțire
1 Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Cubanelle, Tocat Sau Feliat Subțire
Salam Calabres
2
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Salam Calabres Feliat, Tocat
3
Adăugați salamul în tigaie și amestecați 1 minut, apoi adăugați ceapa, țelina, ardeii, usturoiul și mai amestecați câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salam Calabres Feliat, Tocat
1 1/2 Linguriță Boia Afumată, Jumătate De Palmă
Boia Afumată, Jumătate De Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Varză Proaspătă Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați semințele de fenicul și boia de ardei afumată. Deglasam cratita cu vinul rosu, apoi adaugam rosiile, sosul de rosii, patrunjelul si puiul rezervat. Aduceți amestecul la fierbere și reduceți la fiert. Opriți focul și răciți complet pentru a se păstra pentru o masă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pesmet, Câteva Pumni
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Reîncălziți în aceeași tigaie cu un strop de apă sau bulion pentru a pune lucrurile în funcțiune. Acoperiți cu un strop de ulei de măsline extravirgin și serviți cu pâine încrustă în cuptorul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii