Chicken Cacciatore este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1032 calorii, 71G de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați penne, foarte ceapă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați roșiile prune, ciupercile și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Roșii
Ciuperci
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați 3 linguri de ulei și oțet; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ulei De Gătit
4
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
5
Întindeți amestecul de legume într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți până când feliile de ceapă se rumenesc și toate legumele sunt fragede, amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
4 Felii Subțiri De Salam
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Presărați puiul cu sare, piper și 1 lingură de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Pui întreg
Piper
Sare
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați puiul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
10
Transferați puiul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați vin în tigaie și fierbeți până când vinul este redus la jumătate, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile conservate cu suc, apoi bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele. Puneți puiul în sos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Pui întreg
Bulion
Sos
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți-o descoperită până când puiul este gătit și sucurile curg limpede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuțit
Cuptor
13
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă legumele prăjite, rămânând 1/2 lingură de rozmarin, jumătate de busuioc și jumătate de capere. Se fierbe la foc mediu până când legumele sunt încălzite. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Rozmarin
Capere
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
14
Așezați pastele într-un castron mare de mică adâncime. Se acoperă cu pui și sos.