Pui Cacciatore

Pui Cacciatore
Chicken Cacciatore este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1032 calorii, 71G de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați penne, foarte ceapă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați roșiile prune, ciupercile și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 3 linguri de ulei și oțet; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Întindeți amestecul de legume într-un singur strat pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți până când feliile de ceapă se rumenesc și toate legumele sunt fragede, amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Presărați puiul cu sare, piper și 1 lingură de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
8
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați puiul și saut-ul până se rumenesc, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Transferați puiul în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați vin în tigaie și fierbeți până când vinul este redus la jumătate, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 1 minut. Se amestecă roșiile conservate cu suc, apoi bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 10 minute pentru a amesteca aromele. Puneți puiul în sos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
Pui întregPui întreg
BulionBulion
SosSos
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți-o descoperită până când puiul este gătit și sucurile curg limpede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuțitCuțit
CuptorCuptor
13
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă legumele prăjite, rămânând 1/2 lingură de rozmarin, jumătate de busuioc și jumătate de capere. Se fierbe la foc mediu până când legumele sunt încălzite. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
RozmarinRozmarin
CapereCapere
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
14
Așezați pastele într-un castron mare de mică adâncime. Se acoperă cu pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Presărați busuiocul rămas și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
BusuiocBusuioc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista