Pui Bourbon Fiert Portocaliu
Puiul Bourbon fiert portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 329 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide, portocale, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon-plăcintă cu Pecan portocaliu cu cremă de Bourbon, Pui Fiert Cu Portocale Și Scallions, și Pui fiert și orez cu sirop de portocale, șofran, migdale și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper, apoi dragați în făină. Topiți untul într-o tigaie mare adâncă la foc mediu și rumeniți pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie și puneți-l deoparte.
Amestecați zahărul brun, amidonul de porumb și ienibaharul în tigaie; amestecați treptat în apă. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând constant, timp de aproximativ 5 minute sau până când amestecul este neted și gros. Se amestecă sucul de portocale, bourbonul și stafidele.
Întoarceți puiul în tigaie și acoperiți fiecare sân cu o felie de portocală. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de aproximativ 35 de minute sau până când puiul este gătit și nu mai este roz în interior.