Reteta de pui Biryani ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. O porție conține 481 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ andhra Chicken biryani-biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și Hyderabadi Chicken biryani , cum se face pui biryani.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă chimen, ienibahar, șofran și cardamom; gatiti 15 secunde. Se amestecă roșiile, stafidele și serrano; gatiti 1 minut.
Adăugați orez; gatiti 1 1/2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când lichidul este absorbit.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.