Puiul Biryani este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți cilantro, ceapă, stafide aurii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt biryani de pui andhra – biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani | chana dal biryani, și Hyderabadi pui biryani , cum se face pui biryani.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul în tigaie; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și jalapeo; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați ghimbir, garam masala, chimen, sare și usturoi; sotati 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați roșii, orez, stafide și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când orezul este fraged. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®
6
Se presară cu migdale; se servește cu pene de var.
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocantă și bine dezosată, cu mult piper și o picătură de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.