Pui Barbeque Indian

Nevoie de un fără gluten și Fel principal primar? Puiul de grătar Indian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 417 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de fragezitor de carne, iaurt, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza turmeric sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pui Chilis Monterey-serviți piept de pui în stil restaurant cu brânză topită și sos de grătar, Gratar Tras De Pui, și Pui Barbeque La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți fante transversale superficiale în carnea părților de pui pentru a ajuta la absorbția mai multor arome.
Se amestecă împreună sucul de lămâie și tenderul de carne; frecați în carnea de pui.
Puneți puiul într-un vas superficial.
Așezați 1/2 cană iaurt, chimen, coriandru, coriandru, boia de ardei, turmeric, sare, piper și usturoi într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Transferați într-un bol și amestecați restul de 1 1/2 căni de iaurt.
Se toarnă peste părțile de pui, se acoperă și se marinează la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul pentru căldură medie.
Ungeți ușor grătarul grătarului.
Scoateți puiul din marinată și aruncați orice marinată rămasă. Pui la grătar 30 până la 45 de minute, întorcându-se frecvent pentru a preveni arderea, până când sucurile se limpezesc. Piesele mai mici vor termina mai întâi gătitul.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling, și Sparkling Rosa sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch Organic Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Pratsch Organic Gruner Veltliner]()
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.