Pui Balsamic De Mure
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Puiul Balsamic de mure ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 309 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Salată balsamică de pui cu Fetan de Avocado și mure, Salată de sfeclă de mure cu pansament Balsamic de mure, și Curat Mănâncă Aragaz Lent Balsamic Blackberry Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti pieptul de pui pana se rumenesc pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte. În timp ce pieptul de pui se gătește, bateți împreună bulionul de pui, cimbru, răspândirea de mure și oțetul balsamic.
Odată ce pieptul de pui s-a rumenit pe ambele părți, se toarnă sosul de mure și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute. Întoarceți pieptul de pui la jumătatea gătitului.
Se servește cu sosul redus de mure. Pentru un sos mai gros, amestecați amidonul de porumb cu aproximativ 2 lingurițe de apă și amestecați în sosul fierbinte; lăsați să gătească până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
![Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo]()
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo