Pui Balsamic De Mure

Pui Balsamic De Mure
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Puiul Balsamic de mure ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 309 calorii, 36g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Salată balsamică de pui cu Fetan de Avocado și mure, Salată de sfeclă de mure cu pansament Balsamic de mure, și Curat Mănâncă Aragaz Lent Balsamic Blackberry Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti pieptul de pui pana se rumenesc pe ambele parti, 2-3 minute pe fiecare parte. În timp ce pieptul de pui se gătește, bateți împreună bulionul de pui, cimbru, răspândirea de mure și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Odată ce pieptul de pui s-a rumenit pe ambele părți, se toarnă sosul de mure și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când pieptul de pui nu mai este roz în centru, aproximativ 15 minute. Întoarceți pieptul de pui la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Se servește cu sosul redus de mure. Pentru un sos mai gros, amestecați amidonul de porumb cu aproximativ 2 lingurițe de apă și amestecați în sosul fierbinte; lăsați să gătească până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Luminos roșu rubiniu colorat. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și un ușor indiciu de cireșe și coacăz roșu. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în moale catifelată.Se împerechează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante de paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
Bright ruby red colored. The nose is intense and fruity with a violet fragrance and a slight hint of cherries and red currant. The palate is dry and balanced, lightly tannic which turns into velvety softness.Pairs well with delicious pastas to spicy pasta dishes. Ideal with roasts, steaks, and grilled veal.Blend: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista