Pui balsamic cu miere
Reteta Pui Balsamic cu Miere se poate face in aproximativ 20 de minute . Această rețetă face 2 porții cu 237 de calorii , 30 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de oțet balsamic, miere, busuioc și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Tobele de pui cu miere balsamică ,somon glazut cu balsamic și miere cu sparanghel cu lămâie și prune la grătar cu glazură balsamică cu miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu usturoi sare și piper. Într-o tigaie mare, la foc mediu, gătiți puiul în ulei timp de 4-7 minute pe fiecare parte sau până când sucul curge limpede.
Scoateți și păstrați la cald.
Adăugați oțetul, mierea și busuiocul în aceeași tigaie; gătiți și amestecați timp de 1 minut. Întoarceți puiul în tigaie; se încălzește, întorcându-se pentru a acoperi cu glazură.