Pui Avgolemono

Pui Avgolemono
Avgolemono de pui necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mazăre, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Supă Groasă De Pui Avgolemono, și Supă de pui Avgolemono cu orez.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți bulionul, apa și 1 linguriță de sare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pieptul de pui în oală și fierbeți până când sunt gata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți pieptul de pui din oală; când sunt suficient de reci pentru a le manipula, tăiați-le în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, amestecați orezul în bulionul care fierbe. Creșteți căldura și fierbeți până când orezul este aproape fraged, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la cea mai scăzută temperatură posibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
5
Într-un vas mediu de sticlă sau oțel inoxidabil, bateți ouăle, sucul de lămâie și restul de 1/2 linguriță de sare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți aproximativ 1 cană de bulion fierbinte din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă lichidul fierbinte într-un jet subțire în amestecul de ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă amestecul înapoi în oală și se amestecă până când supa începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute. Nu lăsați supa să fiarbă la foc mic, altfel se poate coagula. Puneți puiul în oală și amestecați mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MazăreMazăre
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Variație
10
Se amestecă trei linguri de mărar proaspăt tocat împreună cu mazărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
MazăreMazăre
11
Recomandarea vinului: un vin trebuie într-adevăr să fie bogat pentru a se menține cu îngroșătorul de ouă aici, dar suficient de ridicat în aciditate pentru a fi răcoritor. Deși scump, un Meursault, unul dintre marii Burgundii albi, se va împerechea cu supa pentru a face o experiență pe care nu o vei uita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
VinVin
OuăOuă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista