Se poate face rețeta pui auriu lămâie-măsline cu cuscus de pin în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,39 USD pe porție. O porție conține 865 calorii, 33g de proteine, și 48G de grăsime. Un amestec de scorțișoară măcinată, măsline, pui pocat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 65%. Încearcă Tagine de pui cu cuscus de pin, Pui fript cu cuscus și umplutură de nuci de pin, și Pui De Tigaie Marocan Cu Cuscus De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, într-o tigaie mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
3
Adăugați ceapa, frunzele de dafin și usturoiul și condimentați cu sare și piper, după gust. Se amestecă timp de 3 până la 4 minute, apoi se acoperă tigaia și se transpiră ceapa timp de 3 până la 4 minute mai mult. Descoperiți oala și amestecați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Usturoi
Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie cu fețe medii-înalte la foc mediu până la mediu-mare. Feliați 2 lămâi și rumeniți ușor feliile, în 2 loturi. Pe măsură ce se rumenesc, adăugați-le în tigaie cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați încă 3 linguri unt în tigaie și lăsați-l să se topească, apoi adăugați fire de șofran și coaja de l lămâie în untul topit și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofran
Unt
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Bateți făina, gătiți încă un minut, apoi bateți în 2 1/2 căni din bulionul de pui. Condimentează sosul cu turmeric, chimen și scorțișoară și lasă să se îngroașe câteva minute. Se amestecă sucul celor 2 lămâi rămase și se reduce focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Scorțișoară
Turmeric
Lămâie
Chimen
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Adăugați puiul și sosul în ceapă și amestecați ușor pentru a combina. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte sau, acoperiți tigaia pentru a încălzi puiul și combinați aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Când sunteți gata de servit, pregătiți cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
9
Puneți restul de 1 lingură de unt într-o oală medie sau tigaie cu capac etanș și lăsați-l să se topească la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați nucile de pin și prăjiți-le ușor până se rumenesc. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion de pui și se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul, se stinge focul, se acoperă tigaia și se lasă să stea 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și adăugați menta și pătrunjelul. Puneți cuscusul într-un castron de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Nuci De Pin
Cuscus
Pătrunjel
Pâine Sandwich
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Transferați amestecul de pui într-un castron sau platou de servire și serviți cu cuscusul.