Pui Afumat Cu Șaisprezece Condimente
Șaisprezece condimente de pui afumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 910 calorii. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili ancho, piper cayenne, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Pui Afumat Cu Șaisprezece Condimente, Supă De Șaisprezece Fasole, și Șaisprezece minute de carne de vită și fasole Burritos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate condimentele într-un castron. Frecați întregul pui cu frecarea condimentelor, inclusiv cavitatea, și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți grătarul.
Configurați un grătar cu cărbune pentru grătar indirect. Aruncați așchii de lemn înmuiați pe cărbunii fierbinți.
Așezați capacul pe grătar și reglați orificiile de aerisire de sus și de jos pentru a obține temperatura dorită (în acest caz ar trebui să fie de aproximativ 350 de grade F).
Așezați puiul pe raftul grătarului opus cărbunilor și fumați până când puiul atinge o temperatură internă de 160 de grade F, folosind un termometru pentru carne citit instant, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți de pe grătar, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.