Pui Adobo
Chicken Adobo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 882 calorii, 57G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de nucă de cocos, garnitură, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Pui Adobo, și Pui Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați pene de ceapă, oțet, lapte de cocos, usturoi, tumeric, frunze de dafin, ardei iute și boabe de piper.
Adăugați pui; Se amestecă pentru a acoperi. Apoi lăsați-l să se marineze, acoperit, la frigider pentru cel puțin 2 ore.Aranjați pene de pui și ceapă într-o oală de lut sau cuptor olandez.
Se toarnă marinada peste pui și se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Gust pentru sare și condimente.Preîncălziți broilerul.
Scoateți puiul din oală și așezați-l pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pui.
Așezați sub broiler până se rumenesc, 5 până la 10 minute. Între timp, continuați să gătiți lichidul rămas în oală până ajunge la o consistență cremoasă.Pregătiți orezul după bunul plac. Pufos cu un pic de usturoi este tradițional.
Transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu sos redus și pene de ceapă.
Serviți cu orez și alegerea dvs. de garnitură.