Pui Adobo

Pui Adobo
Chicken Adobo este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 882 calorii, 57G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $5.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de nucă de cocos, garnitură, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo clasic de pui din cartea de bucate adobo Road, Pui Adobo, și Pui Adobo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați pene de ceapă, oțet, lapte de cocos, usturoi, tumeric, frunze de dafin, ardei iute și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TurmericTurmeric
OțetOțet
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați pui; Se amestecă pentru a acoperi. Apoi lăsați-l să se marineze, acoperit, la frigider pentru cel puțin 2 ore.Aranjați pene de pui și ceapă într-o oală de lut sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă marinada peste pui și se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute. Gust pentru sare și condimente.Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Scoateți puiul din oală și așezați-l pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați sub broiler până se rumenesc, 5 până la 10 minute. Între timp, continuați să gătiți lichidul rămas în oală până ajunge la o consistență cremoasă.Pregătiți orezul după bunul plac. Pufos cu un pic de usturoi este tradițional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați puiul într-un platou de servire și acoperiți cu sos redus și pene de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
SosSos
7
Serviți cu orez și alegerea dvs. de garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista