Pui acoperit cu Feta și ceapă verde
Pui acoperit cu Fetan și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta, muștar dijon, sos de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Tort de mămăligă cu lămâie Meyer cu compot de fructe de iarnă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Rețete similare includ Fasole verde prăjită și roșii acoperite cu Feta, Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde, și Orzo cu roșii, Feta și ceapă verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; aruncați ușor. Pune deoparte.
Combinați muștarul și sosul de ardei iute; se amestecă bine.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Întindeți amestecul de muștar uniform peste pui.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Se presară uniform cu amestec de brânză.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește ușor.
Se presară cu piper negru.