Pui a la Vendemmia

Pui a la Vendemmian este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,95 USD pe porție. O porție conține 463 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de piept de pui, sare kosher, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, și Popeye Tso 's Chicken (puiul General Tso făcut cu pepite de pui Popeye' s) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pureați strugurii într-un blender, apoi strecurați printr-o sită, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 2 1/2 căni de suc.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit. Condimentați puiul pe toate părțile cu sare, piper și condimente de fenicul.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc moderat. Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de măsline.
Adăugați pieptul de pui, pielea în jos și rumeniți bine pe toate părțile, aproximativ șapte minute în total.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când puiul se face pe tot parcursul, 12 până la 15 minute.
Transferați puiul într-un platou de servire și turnați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Adăugați șalotul în tigaie și reveniți la foc moderat. Gatiti pana se inmoaie, apoi adaugati rozmarinul si gatiti scurt pentru a-i elibera parfumul.
Adăugați 2 căni de suc de struguri și fierbeți rapid până se reduce la jumătate.
Adăugați stocul și orice sucuri colectate din platoul de pui și fierbeți până când amestecul s-a redus la o consistență cremoasă, asemănătoare sosului. Volumul total al sosului va fi puțin mai mult de 1 cană.
Tăiați pieptul de pui în jumătate cu un cuțit greu sau un cleaver și întoarceți-le pe platou. Puneți sosul peste și în jurul lor.
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie mică și grea la foc moderat. Urmărind cu atenție, aruncați semințele frecvent, astfel încât să se prăjească uniform. Când sunt maro deschis și parfumate, turnați-le pe o farfurie pentru a se răci. (Acestea trebuie să fie rece înainte de măcinare, sau ei vor guma până lame blender.)
Se toarnă semințele răcite într-un blender și se adaugă sarea. Se amestecă cu o pulbere, se scoate blenderul din suport și se agită ocazional pentru a redistribui semințele. A se păstra într-un recipient etanș, departe de lumină și căldură, timp de până la 4 luni. sau înghețați până la 1 an.